perjantai 13. tammikuuta 2012

Talvitunnelmaa Olohuoneessa

Lupasin jo kesällä että laitan tänne blogiin jotain kuvia meidän kodista. Jotenkin tuntuu hassulta kuvata kotia kun "tuokin lista pitäis laittaa ja toikin huonekalu on just tosta lähdössä...."
Tässä kuitenkin meidän olohuoneesta kuvia kun se kerrankin on siisti. Muuta en saanutkaan supistusten takia tänään siivottua. Heti kun jotain tekee niin kipu on sen mukaista. Neuvolassa sanoivat et annat miehen nyt siivota sitten ettei vaan tule liian aikaista lähtöä synnärille. No sehän onkin helppoa kun tätä siivottavaa on....







Käyttökorut koreilee lasikuvun suojissa.. :)



Pöytään on aikojen saatossa painautunut sanomalehdestä sarjakuva teksteineen. Hieno taideteos löytyi vahingossa kun irrotin naulatun vahakankaan päydän pinnasta, kun pelastin tämän pöydän vanhasta pohjalaistalosta. Eihän tätä raaski koskaan edes entisöidä.....



Lempi leninkini roikkuu kunniapaikalla vanhan kaapin kyljessä.
Vanhat soittimet saavat viettää arvokkaita eläkepäiviä antiikkipianon päällä, äitini tekemä nukke seuranaan. :)



Pianon päällä olevat muotokuvat on otettu kuukausi häidemme jälkeen tammikuussa 2004. Otin itse mieheni kuvan ja minun kuvan otti Keräsen Kuvaamo Oulusta.


Alimmainen kuva ei ole mitenkään hieno, mutta tässä sitä realismia kaikille joita ottaa tekniset laitteet päähän. Eihän niitä nyt oikein mitenkään nätisti saa piilotettua. DVD:t nyt menee nätisti vanhaan Plevnan Panimon Tähti-olut koriin ja patakaappi piilottaa taakseen digiboxin sun muut, mut kajareita ja telkkaria en oo osannu naamioida. Tosin joskus aion hankkia sellaisen tv:n mikä näyttää ihan taululta tai peililtä, jos se telkkari nyt edes on niin tärkeä kapistus kuhan lapset kasvaa pois piirretyistä...



Tunnelmallista viikonloppua ja muistakaa nauttia lumesta, nyt kun sitä on!

-Mirjami-

14 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Todella kaunis olohuone. Kaikinpuolin, isot huonekalut kuin pienet yksityiskohdat. Otahhan kuule rauhallisesti siellä. Siivoukset saa odottaa. Jos on pakko siivota jotain, tee vain (pienet) pakolliset.

Nautitaan tosiaan lumesta. Rauhallista viikonloppua teille!

Jaana kirjoitti...

teillä on todella kaunista, aivan ihan tapettu ja tunnelma kaikkinensa :)

Iida Emilia kirjoitti...

Heippa! Kiva kuulla sinusta :) Jonain päivänä mietinkin, että jokohan vauva on syntynyt. Milloinkas se la olikaan? Tsemppiä sinne kovasti loppuraskauteen, ja otahan tosiaan rauhallisesti supistusten kanssa :)

Ihana, kun laitoit kuvia olkkarista! Tykkään kyllä tosi paljon tyylistäsi. Tosi persoonallista, ja kauniin näköistä. Ihania huonekaluja, ja ah, tuo tapettikin niin hieno, ja olkkarin pöytä on varsin komea juuri tuollaisenaan :)

Mukavaa talvista viikonloppua!

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

LA on vasta 10.3 ja nyt jo mennään näitten suppareitten kanssa kuin viimeistä päivää. On kyllä hassua kun kahessa edellisessä raskaudessa ei ollu tällästä varomista yhtään...

Kiitos kaikille ihanista kommenteista! TApetti on kyllä ihana ja siihen ei kyllästy vaikka on ollut tässä huoneessa jo vuosia! Sohva ja nojatuolit vaihtuu heti kun on mahdollista laittaa niihin rahaa, mutta taitaa mennä vielä pari vuotta näin .... Huonekalut ovat kaikki aarteita, joihin liittyy jokin tarina. Pöytä ja tapetti sopivat ihan vahingossa noin hyvin keskenään. Hyvä tuuri siis kerrankin! :) Seuraavaksi näytän teille meidän "kammarin" eli toisen olohuoneen joka on noiden pariovien takana... Ehkä ens viikkosiivouksen jälkeen... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Teillä on paljon kauniita aarteita! Rakastan valkoista lattiaa niin tunnelmallinen!

janni kirjoitti...

kaunista ja kodinkkaan tunnelmallista! vanhat tavarat ja talot ovat aarteita, osaisivat vain kertoa heidän tarinaansa!

Janni kirjoitti...

Hej, pakkokommentoida taas tai lähinnä jakaa tietoa mikä löytyy netissä. Tämä jäi mieleen kerran kun selasin blogeja ja sinä puhut kajareitten naamioimisesta, tässä ehkä pieni vinkki:
http://www.underbaraclaras.com/clara-pysslar/men-hogtalarna-da/

teksti/blogi ruotsiksi, mutta kuva keroo aika paljon

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

Monet on tykänny meidän valkoisista lautalattioista. Mulla on niihin viha-rakkaussuhde. Pienten lasten kanssa valkoinen pysyy harvoin tosi puhtaana ja vanhat laudat on muutenkin vähän vääntyneitä ja kolosia. Toisaalta, siinähän se charmi piileekin... ens kerralla valitaan lattioihin kunnon öljymaali ja ainakin olkkarin ja kammarin lattiat täytyy hioa ennen maalausta.

Janni, kiitos hyvästä linkistä. Itse näin blogin tekijän kaiuttimet joskus telkkarissa. Hyvä idea, mutta minä haluaisin ne tekniset laitteet täältä kokonaan pois.... Tosin sitten ei kyllä näkis Oopperan kummitusta tai muita hyviä leffojakaan täällä kotona.. ;(

Riitta Sinikka kirjoitti...

Siis AAAHHH! miten kaunista!

Sarita kirjoitti...

Löysinpäs tänne tuolta Mirkan kautta.. Ihana sohvapöytä!! :) Rauhallista odotusta siis ja onnea.

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

Kiitos Riitta ja Sarita kommenteista! :) Sarita, kiva kun löysit tänne ja tuu uudestaankin! :)

Johanna kirjoitti...

Sattumalt löysin tämän ihanan blogin tänään..Aivan kertkaikkise ihana koti ja kuvat :)Tervetuloa meil kans :)

Akissfromthepast kirjoitti...

UPEA! ihana olohuone!!!!! <3 <3 kaappi, tuit, pöytä ja piano! <3 upea!

Liisa T. kirjoitti...

Upean näköistä!

En muista ikinä käyneeni blogissasi - hyvä kun tulin! Todella kauniita ja inspiroivia juttuja täällä.