perjantai 15. huhtikuuta 2011

Mila 4v.

Meidän ensimmäinen tyttönenen täytti tän kuun alussa 4 vuotta. Taas todettiin se mikä joka vuosi. Suutarin lapsilla ei  oo kenkiä. Eli kuvat otettiin pari viikkoa myöhässä, siivoomattomassa kodissa, hetken mielijohteesta, ilman suunnitelmaa, niin kiireessä, että kameran säädötkin oli miten sattuu ja en sitä huomannut.. Toisaalta, joskus se voi olla ihan hyvä, kun kuvataan lapsia...
 Tässä joitain kuvia, jotka on otettu meidän yläkerran aulassa. Pikkusiskokin pääsi mukaan osaan kuvista.. :)9 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Ihania kuvia! Varsinkin tuo nauruhekotuskuva laittoi hymyn huulille :))

siina kirjoitti...

Suloisia kuvia kauniista tyttäristä! :)

iisa kirjoitti...

Oi mitä ihania kuvia!! ja kaunis tyttö! onko uusi tapetti? vai voiko olla niin, että multa on jäänyt huomaamatta... ei voi olla. upeata taas kaikki! :)

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

iisa, et oo huomannu. se on tullu seinälle vasta viimeviikolla ;) halpaa kun mikä mutta niiiiiin kaunista. kiitos teille kommenteista. filmiherkkyys oli jääny viimeviikon hääkuvauksesta liian suurelle, joten on aina rakeisia kuvia, mut tunnelma välittyy eikös juu?!?! :)

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

niin ja jotenkin tähän kuvan tyyliin sopii mielestäni kuvien rakeisuus. on vähän vanhahtavat kuvat. Kuvissa on myös isovanhempieni raamattu, siitä luettiin joka sunnuntai koko perheelle Sanaa.... :)

Nimetön kirjoitti...

ihania kuvia!

Jaana kirjoitti...

suloiset ihanaiset pikkunaiset <3 <3

Johanna kirjoitti...

<3 <3 <3 suloisuudet <3 <3 <3

Giulia kirjoitti...

voi miten ihania tyttäriä!