torstai 6. lokakuuta 2011

Syksyn tunnelmaa..


Syksyn tuulet on puhaltaneet tänne Willa Wanillaankin. Kukat on siirretty sisätiloihin tuomaan tunnelmaa ja askareetkin on enemmän sisäpainotteisia kuin kesällä...

Tätä ihanaa syyshortensiaa olen ihaillut muiden pihoilla ja sisätiloissakin. Nämä kukat sain ystävältä ja viime viikolla äitini osti minulle oman hortensian puutarhaan istutettavaksi. Saa nähdä miten se lähtee kasvamaan, kun on kuulemma maaperän ja valonsuhteen aika nirso kasvi. Parhaani yritän, nämä kukat kun ovat aivan yhtä kauniita kuivattuna kuin elävänäkin... 


Mila on kova tekemään käsitöitä ja askartelemaan. Tällaiset koristeomenakranssit on helppo tehdä vaikka lasten kanssa. Ihana syksy pääsee tuomaan tunnelmaa näin sisällekin....



Tämä ruusu-ressu tuotiin sisälle lämmittelemään. Toivottavasti se toipuu syksyn ensi kirpaisuista ja kukkii talven aikana sisällä... Aina voi koittaa ;)


Jokaiseen syksyyn kuuluu tietysti myös puulieden päivittäinen käyttö. Puulieden lämpö leviää nopeasti syksyisin jo niin viileään keittiöön. Pannukahvit ja puuro keittyy liedellä helposti ja  niiden tuoksu on kyllä varma tunnelman luoja aamuihin. Sydänletut omenakanelihillon kanssa on ihana herkku perheen arjessa.




Mieheni tykkää tehdä puutöitä. Tässä kuvassa on mielestäni ihana tunnelma, vaikka  kuvana ei mitenkään tosi hieno muuten ole. Kuvassa on näköjään saunanpenkin teko meneillään.


Takka ja kynttilät ovat joka päivä päällä.Lämmitys laitetaan päälle vasta kun pakkanen paukkuu kunnolla.. ;)


Kävimme perheenä syksyllä Korkeasaaressa. Se on auki ympäri vuoden ja on ihana koko perheen retkipaikka. Meidän Mila on kiinnostunut myös valokuvauksesta ja kuvasi koko reissun eläimiä ja otti isistä ja äitistä myös kuvan. Aika hyvin kuva on mielestäni rajattu nelivuotiaalta;


Niinkuin kuvasta näkyy, meidän perheeseen odotetaan innolla uutta perheenjäsentä. Tuleva talvi meneekin nopeaa ohi odotuksen lumoissa.

20 kommenttia:

siina kirjoitti...

Ihana kuva teistä ♥

Anonyymi kirjoitti...

Ihana sydänlettupannu! Puutyö kuvassa tosiaan on tunnelmaa!

iisa kirjoitti...

Ihania kuvia kaikki... tuli niin ikävä teitä ja teille <3 masu on suloinen!

Iida Emilia kirjoitti...

Ihania syystunnelmia <3 Voi että, mun unelmani on omistaa joskus puuhella :)

Suloinen masukuva, ja ihana pariskunta siellä :)

Vointeja!

anis kirjoitti...

No ohhoh! ONNEA!! <3

Jonna kirjoitti...

Voi mitkä syystunnelmat. Tosi suloiset nuo kranssit! Onnea odotukseen <3 Meillä h-hetkeen vajaa 2vk :) Mukavaa viikonloppua!

Jonna kirjoitti...

Voi ja tuo puuhella, se olis aivan ihana!

malla kirjoitti...

onnea ootukseen! ihana uutinen...mulla la 24.3.12:)

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

Nonnukkalle ja mallalle myös ihanaa odotusta. Malla, meillä la on ihan maaliskuun 10.

Giulia + Violetta kirjoitti...

Ihanaa tunnelmaa! tuli lämpöinen fiilis tänne kolkkoon kotiin. ja onnea tulevan vauvelin johdosta! .violetta

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Ihania kuvia ja tunnelmia. Jännittävää ja niin ihanaa odotusta koko perheelle.
Ilona

Anonyymi kirjoitti...

Moi Minttu! Tää sun blogi muistui mieleeni tässä muun surffailun lomassa ja vielä löysinkin tän, jihuu! :) ja miten kauniita kuvia täältä löytyikään! Erityisesti mua ilahdutti nähdä että teillekin perheenlisäystä tulossa... Samassa veneessä ollaan, me odotellaan esikoista 12.3. eli ihan samoihin aikoihin :) t. Annika H.

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

Annika! Niin monta kertaa ootte ollu mielessä! laita mun mailiin sun puh.nor kun mulla ei oo sitä niin voidaan vaihdella kuulumisia! Ja ONNEA teille odotukseen! :)

Niina kirjoitti...

Herkullinen toi valurautainen sydänpannu :) Mistä olet sen hankkinut?

Anonyymi kirjoitti...

onnea odotukseen! ihanat nuo sydän letut. mä kanssa olen haaveillut hortenssiasta ja nyt ostin kaksin kappalein sellaisia plantagenin alesta :)

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

Niina, sydänpannu on löytynyt kirpparilta, mutta keittiötuotteisiin erikoistuneet liikkeet myyvät niitä myös melko varmasti. :)
Torpparin morsiammelle tsemppiä hortensian kasvatukseen... :)

Anonyymi kirjoitti...

Puuliesi...ihanuus josta haaveilen!Onnea masuasukista <3

Liisa kirjoitti...

Voi miten ihana lämpöinen tunnelma postauksessasi :)
Olen näköjään unohtanut päivittää listaani, sillä blogisi ei ole näkynyt siellä, vaikka lukijasi jo olenkin...Nyt pitää heti korjata tilanne ;) Kiva ja kiitos, kun olet itse käynyt siitä huolimatta kommentoimassa meillä päin :))

Teillä on vanhassa puutalossa varmasti ihana tunnelma näin syksyllä ja talviaikaan...etenkin jouluna! Huoh...

Hyvää vointia sulle loppuodotukseen...menee varmasti viimeiset kuukaudet, kun hujauksessa, kun tulee joulut ja kaikki siihen väliin!

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut masuasukista ja hyviä vointeja odotukseen! Käyn säännöllisesti lukemassa tätä ihanaa blogia!
t. Riikka Koskela

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

Kiitos Riikka! :) Kiva kun käyt :)