keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Ranskalainen Balettimakuuhuone Kullannupuille

Vihdoinkin pääsen laittamaan tänne kuvia tyttöjen uudistuneesta makuuhuoneesta. Idea lähti kauniista ranskalaisesta antiikkisängystä, mikä tuli tytöille yhteiseksi sängyksi. Tytöt kun ovat kuin Heinähattu ja Vilttitossu, toistensa parhaat ystävät ja viholliset... Sänky löytyi Vanhasta Patruunasta, asiantuntevalta antiikkikauppiaalta, joka käy itse etsimässä antiikki-aarteita Ranskasta. Tällähetkellä Vanhan Patruunan sivuilla ei näy kuin osa herkullisista antiikin helmistä, mutta vinkkinä voin kertoa että Fjalarilta löytyy jos jonkin moista antiikkia. Parhaillaan hän taitaa olla Ranskassa etsimässä uutta kuormaa meille suomalaisille antiikin rakastajille. Hinnat ovat kohdillaan ja asioidessa kannattaa kertoa terveisiä Willa Wanillan Mirjamilta. ;)

Tyttöjen huoneen teemaksi tuli baletti. Anniina balleriina ja kirpparilta löytynyt balettikirja on ollut tyttöjen suosiossa jo pitkään, joten ajattelin sen olevan mieleinen teema. Balettipeili on ostettu huutokaupasta, balettitanko taitaa olla tehty vanhasta harjanvarresta ja vanhoista posliinisista puhelinpylväiden nupeista. Tutut on H&Mstä ja tossut ostettu Huuto.netistä.




Tyttöjen ensimmäiset mekot on muistona huoneen seinällä.


117 cm leveässä sängyssä mahtuu hyvin nukkumaan kaksi tylleröä. Tyttöjen lempinallet vahtivat sänkyä päivisin. Pyöreä tyyny & pussilakana H&M:ltä. Lamppu Ikeasta.


Tein huoneeseen pienen taulun vanhasta tyynyliinasta, helmistä ja tyllistä.


Oven toisella puolella huoneen kulmassa on pieni pulpetti, jossa on iltasatukirjoja ja koruja. Pieni vanha Singer on minun vanha. Sain sen isältäni aikoinaan lahjaksi. Siinä on oikea neula ja kun siihen laittaa patterit, poljin toimii kuin oikeassa ompelukoneessa. Tällä siis aloittelin harrastustani ensimmäisiä kertoja... :) Mila alkaa olla jo sen verran iso, että saa ommella sillä ensimmäisen tyynyliinansa. Käsityöt kun kiinnostaa häntäkin kovasti.


Nukkekoti toimii tyttöjen huoneessa yövalona. Kalustamme sen sitten kun tytöt on vähän vanhempia. Näitä ihanuuksia ja paljon muutakin kivaa löytyy lapsille Nukkelasta. Tosin olisin minäkin halunnut ostaa koko kaupan tyhjäksi, kun kävin siellä yksin. Miten lelut voikin olla niiin kauniita?


Sydänkyltti ovessa toivottaa prinsessat tervetulleiksi omaan huoneeseen.Vanhat balettitossut sain yhdeltä balettibloggaajalta, mutta kadotin blogin osoitteen valitettavasti! Lisään sen tänne kun löydän sen.
Emalipotta on niin kaunis, että sitä voi käyttää vaan kauniit prinsessat :)


Nostalgiset nuket löytyi kirpparilta. 


Pari juttua huoneesta vielä puuttuu, mutta ne tulkoon ajallaan. 
Listatkin on maalaamatta, mutta pikku hiljaa hyvä tulee...

Kultaisia unia pilvilinnoissa reissaaville toivottaa,
Mila, Mona & Mirjami




19 kommenttia:

HeiRi kirjoitti...

Siis aivan upea lastenhuone!! Vau!

siina kirjoitti...

Oi iiiik! Näitä kuvia ei voi näyttää meidän Neidille ;)
Tosi kaunis huone siitä tulikin ♥

Marie Elisabeth kirjoitti...

Ensi kertaa vierailulla ja heti pääsen vierailulle balettimakuuhuoneeseen :) Ihastuttava huone!! Joka tytön unelma <3

iisa kirjoitti...

oijoijoi... täällä vaan huokaillaan ja ihastellaan... tykkäsin niin kovasti vanhastakin huoneesta mutta kyllä tämä on huippu! tuli ikävä teille <3

Piijuli kirjoitti...

Voi miten ihastuttava huone <3
Mulla ei oo tyttöjä, mut voisin kai itselleni tuollaisen laittaa :D
Kyllä toiset osaa!!

Iida Emilia kirjoitti...

Oi, mikä jokatytön UNELMAHUONE <3
Ihana sänky, ihana balettinurkkaus ja ihana idea tuo nukkekoti lamppuna :)

Itsekkin olen haaveillut tytöille yhteisestä rautasängystä siitä asti, kun näin Heinähattu- ja Vilttitossu elokuvan :) Nukutaanko teillä hyvin tuollain vierekkäin? Meillä meinaa mennä iltasella riehumiseksi, jos ovat samassa huoneessa ja samassa pedissä ;) Olis vaan niin mukava nukuttaa tytöt tuollaiseen, kun sais itse olla keskellä <3

Mukavaa loppuviikkoa :)

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

Iida Emilia, meillä tytöt on välillä nukkuneet vierekkäin, vaikka oli omat sängyt, siksi uskalsin ottaa riskin yhteisestä sängystä. Hyvin nukkuvat siellä, ei mitään ongelmaa! Mila saattaa välillä leveillä ja sitten Mona herää huutamaan, mutta ei läheskään joka yö. Ja veikkaan et kun puol vuotta mennään eteenpäin niin pikkusisko osaa jo torpata isosiskon omalle puolelleen.. ;) On se niin liikkistä kun ovat vierekkäin!

Piijuli, taidan ottaa tuon sängyn sitten mummona itselleni, on niin ihana! :D

Iisa, tervetuloa testaamaan tämäkin prinsessa sänky.. Odotellaan teidän näkemistä kovasti!!! Monalta erikoisterkut teidän minimiehelle!

Kiitos kommenteista!

Anne kirjoitti...

Love it love it love it ♥♥♥

Anonyymi kirjoitti...

Oi miten kaunista,mihin olet piilottanut kaikki tyttöjen lelut?Meillä lastenhuoneet pursuavat kaikkea leluroinaa lattioilla.Teillä on siistit tytöt =)

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

mamselli, kiiitos :)

anonyymille; meillä on tytöillä erikseen leikkihuone ja makuuhuone. on kyllä toimiva systeemi! on helppoa jatkaa leikkejä seuraavana päivänä siitä mihin viimeksi jäätiin, mutta nukkumaan meno on silti myös helppoa kun lelut ei houkuttele vieressä :)
jos kuitenkin tarvitaan jossain vaiheessa leikkihuone muuhun käyttöön niin huoneen toinen seinä on täynnä ovia, niin että katon matalin osuus on säilytystilaa. Sinne mahtuu tyttöjen lelut oikein hyvin. :)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Siis, mielettömän ihana!!

JOHANNA kirjoitti...

Voi että, miten hieno!!! Meidän neiti kun vähän tuosta kasvaa ja balettiharrastus jatkuu, niin jotain tällaista täytynee kans kehitellä...
Mukavaa alkavaa viikkoa ja ihanaa joulunodotusta! :)

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Heti tulin vastavierailulle :) ja mitä ihanaa löytyikään. Voi miten kaunis koti ja mahtava tämä viimeinen hankinta :)

Nyt rekisteröitymään vakilukijaksi ;)

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Todella kaunista voisin muuttaa asumaan tuohon huoneiseen, ihana!
Ilona

Jessucca kirjoitti...

Oi miten ihana huone oletkaan tehnyt tytöillesi!♥ Tuo nukketalo on ihana lisäys huoneeseen, tytöillä tulee olemaan ihania muistoja lapsuuskodistaan. Olet todellinen onni ja ihana äiti ♥ Muuten minun pitikin ihan uteliaisuudesta kysyä, että neulotko tai virkkaatko?

Itse aloitin neulomisen vähän aikaa sitten, syksyn alkuaikoina aloin harjoitella neulomaan sukkia ja ihastuin heti neulomiseen. Se on vaan niin kivaa hommaa, jota voi tehdä samalla kun katsoo televisiota.

~Terkkuja lähettää lapsuudestasi tuttu pikkutyttö Jessu

p.s Onnittelut tulevasta lapsesta!

p.s.s Tätä blogiasi on aina kivaa lukea, näen silloin miten hommailet :--)

Mirka kirjoitti...

Moikka, siis aivan ihana sisustus lastenhuoneessa!!
ja muutenkin ihania juttuja sulla täällä. Mähukkasin sun blogin kun lähdit facesta pois ja en millään meinannut googlaamalla löytää oikeaa blogia.. mut nyt onneksi löysin.. :)

Elviiran Kammari kirjoitti...

Härregyyd miten kaunis huone,ei oo joka tytskällä tuollaista. Kaikki kohillaan. Ihana, ihana.

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

Jessu, kiitos paljon. Kyllä heti tunnistin kuka olet! Kyllä neulon paljon. Tai siis aina kun ehdin. Villasukat tulee tehtyä joka syksy koko perheelle ja sit jotain muuta. Ennen kudoin oikein villapaitojakin, mut nyt ei kyllä aika riitä. Kiva että olet löytänyt siitä kivan harrastuksen!
Mirka, muista liittyä lukijaksi niin saat aina uudet tekstit automaattisesti luettavaksi :)
Kiitos kaikille taas ihanista kommenteista!

Katariina kirjoitti...

Ompa ihana huone! Kaunista :)