keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Kuisti - Veranta

 Kuisti on kuulemma kodin käyntikortti. Parissa sekunnissa vierailija voi aistia mikä on kodin tunnelma, sen jälkeen ei auta enää siivota pyykkejä penkin alle tai sytyttää tuoksukynttilää keittiön pöydälle.
Meillä kuisti on välillä siisti, mutta useinmiten täynnä kenkiä ja takkeja sekaisin lattialla.  Sisustus kuitenkin myötäilee talon tyyliä, niinkuin muissakin huoneissa. Kuistilla kuivaa nopeasti tyttöjen kesämekot ja siellä on ihana nauttia aamukahvit kukkia ihaillen. 
Kuistin alta löytyy ruutuhyppelypaikka, jossa niin tytöt kuin äitikin hyppii pyörävarastoon kerran jos toisenkin päivässä.

5 kommenttia:

Marianne kirjoitti...

Ihana veranta, saispas itsellekin :)
Olipa kivaa nähdä "sattumalta" Treella!! Nähdään useamminkin sattumalta!

Anonyymi kirjoitti...

Tän jutun jälkeen, en kyllä kutsu vähään aikaan meille ketään kylään! Veranta on se paikka, mihin meiltä kaikilta tippuu tavarat käsistä ja niitten yli sitten hypitään, kunnes joku jaksaa ne siitä siivota! Maalaamista olen harkinnut jo 3 vuotta, mutta kaikki muu menee yllättäen sen edelle! Teidän veranta on aina niin kotoisa ja kutsuva, että sitä aina kadehdin teillä käydessäni! Terkkuja vaan täältä naapurin Melukylästä!

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

Kuules nyt Melukylän rouva. Teidän verannalla on ihana lautalattia ja vau mitkä pitsiverhot somistaa kauniita ikkunoita. Tuun toistekkin kutsumatta niin ei tarvi ottaa ressiä.. ;)

Tintti kirjoitti...

Tervetuloa vaan! Kutsumattomat vieraat on parhaita! Kyllä me joku kerta saadaan tuo verantakin sellaiseksi kun se kuvitelmissamme on, mutta sitten vasta kun on sen aika...