keskiviikko 5. joulukuuta 2012

*Aurinkokylpy - SunBath*

Ihania aurinkoisia päiviä ollut tähän vuoden pimeimpään aikaan. Kuviot heijastuu eri pinnoissa ja luo kauniin tyynen fiiliksen koko Willa Wanillaan. Takkaa ja puuliettä on lämmitetty päivittäin kovan pakkasen vuoksi. Niistä tulee ihana tuoksu ja tunnelma ja maailman paras riisipuuro syntyy kun se hautuu puuliedellä yön yli...:)

Ps. Meillä kävi sisustustoimittajakin auringon lisäksi kylässä tälläviikolla. Se oli niin mielenkiintoista hommaa seurata että unohdin aivan ottaa kuvia itse kuvaajasta. Kuvat tulee Meidän Talo lehteen Tammikuussa 2013. Tervetuloa meille sen kautta "kylään".

-Willa Wanillan Rouva ;)

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Mukava tietää!!
Todella kauniita ja onnistuneita kuvia <3

pikkunuttuja kirjoitti...

Aivan ihanaa patinaa löytyy täältä blogistasi, tykkään ! Lukijaksi jään:) Ihanaa viikonloppua!

kodinkuvalehti.fi/ruususuu kirjoitti...

Ihania vanhoja esineitä ja tunnelmia! :) Jännittävää tuo lehtijuttu, onnea jo etukäteen! Meidänkin koti on meidän Talo lehdessä, nyt tammikuun numerossa ja se kuvattiin vuosi sitten! Ompa vuoden aikana ehtinyt tapahtua jo paljon! Mukavaa loppuviikkoa sinne!

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

Meille tuli tää kuvaus ihan yhtäkkiä yllättäen ja heti lehteen ni eipä tarvinu kauan odottaa kuvia mut ihana et päästään samojen kansien väliin :) Meiltä tosin on vain 6 kuvaa :)