keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Perhepotretti a'la Camilla


Taitava valokuvaaja Camilla Createllasta kävi kuvaamassa Nekkulaa eilen. Samalla hän otti meidän perheestä kuvan kuistilla. Olen aivan ihastunut siihen tapaan miten Camilla kuvaa ja on niin äärettömän rento kuvatessaan. Hän onnistui saada meidän kolmesta hulivili lapsesta juuri sen oman luonteen esiin jokaisesta tähän samaan kuvaan.
Kuvasin toki Nekkulaa itsekin illalla vielä ja laitan teille kuvia myöhemmin ensi viikolla tänne blogiin, mutta ne nyt ei ole mitään sitten Camillan kuvien rinnalla.. ;) 
 Ilmoitan kyllä mistä Camillan kuvia Nekkulasta voi myöhemmin ihastella kunhan tiedän.

Kesä on ollut kiireistä; talonmaalausta ja juhliakin on ollut jonkin verran. Ensi viikolla ehdin laittaa joitakin kuviakin kevään ja kesän varrelta tänne blogiin. Anteeksi että olen ollut hieman verkkainen blogin pitämisen suhteen, mutta sallittakoon se minulle ja kaikille muillekin kiireisille bloggareille jotka ovat työssä käyviä pienten lasten vanhempia.

Ihanaa kesää jokaiselle ja Camilla,
OLET PARAS ;)

-Mirjami

6 kommenttia:

Satu/Villa Fox kirjoitti...

Todella ihana kuva teistä! Ja kuisti on ihana!!! :)

Unknown kirjoitti...

Ihana kuisti teillä ja kuva on tosi hyvä :)

Kamomilla kirjoitti...

Kiitos Mirjami, it was a pleasure!

Marianne kirjoitti...

Onpa kiva kuva, terkut koko perheelle!

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Postasit toukokuussa että hämeenpuistossa on elokuussa jokin sisustustapahtuma. Milloin se on ja mikä se on? Sinulla muuten ihana blogi! :)

Jenna /GREYWHITEHEART kirjoitti...

Kaunis kuva ja upea kuisti taustana! :)