perjantai 11. helmikuuta 2011

Siivouspäivä :)


Perjantai on aina siivouspäivä. Tai joka päivä on lapsiperheen siivouspäivä. Oon yrittänyt innostaa itseäni siivoamaan kaikilla kauniilla asioilla. viikko sitten löysin kirpparilta ihanan vanhanajan pölyhuiskan. Sen jälkeen meidän tyttö on pyyhkinyt pölyjä päivittäin. Pyykinripustamista varten tein essun, että se olisi kivempaa. Tarvisin vielä sellasen vanhanajan silityslaudan, niin toi pyykkivuorikin vois hävitä.

Eniten meillä kuitenkin siivoaa Milana. Pyytämättä, joka päivä. pölyhuiska käy ja suihkupullo ja rätti kuluu käytössä. Edellispäivänä hän kävi kaikki talon ovenpielet rätillä läpi. Kehuin ja palkitsin siinä toivossa että siivousinto jatkuisi. Kun kerroin että otan siivouskuvia blogiin tyttö sanoi että munhan niissä pitäis olla! Niimpä siis muutava kuva meidän kodinhengettärestä :) Lempimekko päällään, tietysti.


 

Ihanaa siivouspäivää ja viikonloppua kaikille! <3 Mirjami & kodinhengetär :)

4 kommenttia:

Marianne kirjoitti...

Iiik, mikä kuva tytöntylleröstä tuo alimmainen <3
sen kyllä joudut kehystämään jonnekin muistojen seinälle, niin suloinen!!

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

Kiitos MArianne. Mä oon niiin huono tilaamaan kuvia. Kaikki on aina koneella ja joskus teetän sitten kuvakirjan kun jaksan. Mutta tarkoitus on laittaa eteisen seinälle kuvakollaasi perheestä. Jospa tän muistaisin sit laittaa sinne... :)

Anne kirjoitti...

Vastavierailulla blogissasi :-)
Mikä ihana pieni siivoojatar pölyhuiskuineen.. joka sekin on hieno löytö! Hurmaavia kuvia <3

Katri kirjoitti...

Voi mitä ihania kuvia täällä! Ja ihana pieni kodinhengetär, sopii hyvin sisustukseen ;D Tykkään.