sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Vintage Dreams

Tässä kuvia remontoidusta makuuhuoneestamme.  Idea lähti minun ja mieheni muotokuvista, (itse olen ottanut mieheni kuvan, minun kuvan otti aikoinaan Keräsen Kuvaamo Oulusta, kun sain opetella kuvausta siellä) jotka suunnittelin aikoja sitten (v.2004) vanhanajan elokuvatähti-kuviksi. Siitä se idea sitten lähtikin liitämään.
Vaihdoimme seinän paikkoja ja purimme vanhan puuhellan (joita talossamme on ollut 3) jotta saimme makuuhuoneeseen toteutettua myös "walk in" vaate/pukeutumishuoneen.
Mieheni teki itse vaatekaapit ja kenkäkaapin, joten rahaakaan ei mennyt hirveästi remonttiin. Vanha tarjoustapetti sai jäädä minimaalisen budjetin vuoksi ja se sopii oikein hyvin tunnelmaan. Yöpöytinä toimivat pesukomuutti ja tuoli, jotka ovat olleet ilmaisia löytöjä vanhojen talojen vinteiltä. Meikkipöytänä toimii tällähetkellä vanha singeri, joka sekin on pelastettu kaatopaikkauhalta. Verhot ja osan tyynyistä olen ommellut itse. Makuuhuoneen tekstit viimeistelevät mielestäni tunnelman. Ne tilasin MW-Designiltä, mistä tilaamme aina kaikki tekstit. ;)


14 kommenttia:

Marianne kirjoitti...

Ihana makkari, ihan täydellinen !! Malttaako tuolla edes nukkua? -jos malttaa, nii ei voi nähdä ku hyviä unia :)

siina kirjoitti...

Kaunista! :)

Nimetön kirjoitti...

Mirjami, aika buenostardesta :) wow! Toi makkari on tosi lets go!! <3
Terkuin Paula :)

iisa kirjoitti...

tämä täällä ei voi kuin huokailla... siis ihan täydellinen joka yksityiskohta! ja nuo tarrat on ihan huiput!! <3

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

Kiitos. Oon itekkin tyytyväinen ja vielä se että makkari on toteutettu ekologisesti ja edullisesti saa lisäpisteitä... :) Paula, sut on tunnistettu ;) Nyt meet rekisteröitymään lukijaksi jookos? ;)

Nimetön kirjoitti...

Noni, inessä ollaan ;)

Nimetön kirjoitti...

Täydellisen kaunista!! Ja se vielä että toteutus ollut ekologista ja edullista; tässä näkyy hienosti, että kun on silmää kauneudelle ja näppäryyttä ei tarvitse laittaa omaisuuksia sisustamiseen :) Ihania kuvia!

malla kirjoitti...

voi sullon täällä sulosia kuvia!!!menin jo kaikki läpi!!!:)tikkaripuoti oli niiiin ihana,että meillä taitaa olla samanlainen ens kesänä:)

Tellu kirjoitti...

ekaa kertaa blogissasi ja ryhdyin heti lukijaksi.Makuuhuoneenne on tosi kaunis.Ylelellisen näköinen mutta pienellä budjetilla:) näitä lisää.

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

Kiitos kaikki ihanan kannustavista kommenteista! Pieni budjetti on ollut koko talorempassa. Joskus saatan ostaa jotain kalliimpaa ja laadukkaampaa, mutta sitten nipistetään kaikesta muusta. Remonttia teemme kuitenkin suurella sydämellä pitkäaikaisiksi ratkaisuiksi. Mielikuvitus ja kädentaidot auttaa luomaan uutta edullisesti! Kiitos kun olette liittyneet lukijoiksi! :)

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

Niin ja Malla, saa kopioida Nekkula-ideaa. Se on ihana leikkipaikka lapsille ja tunnustan, että kyllä siellä äitikin aina välillä fiilistelee... :)

Marianne kirjoitti...

Tooosi kaunis makuuhuone! Ykkössuosikkini on tuo kenkäkaappi. Millonkohan sopis tulla näkeen livenä?

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

Ens viikolla Marianne ;) Soitan kun tiän päivän tarkemmin. Ehkä maanantaina?

Saara kirjoitti...

Ihana tuo teidän makuuhuone,ja koko talo! Kiva idea oli laittaa seinäteksti valkoisella - tosi kaunis. Tuo pukeutumishuone on kyllä joka naisen unelma,ainakin minun - tunnustan!Niin puhumattakaan kenkäkaapista.