torstai 19. heinäkuuta 2012

BathTime :)

Tänään oli ihanan aurinkoinen päivä joten lapset sai kylpeä terassilla ammeissaan. Manu on kunnostanut pojalle vanhan lasten kulpyammeen joka löytyi ladostamme puhki ruostuneena. Aiemmat kesät siinä on ollut kesäkukkia mutta nyt se on vihdoin saanut olla siinä käytössä mitä varten se on alunperin tehty


Vanhaa vohvelipyyhettä koristaa virkatut koristeet. Pyyhe on ostettu Käsityömakasiinista jota pitää Jääkarhumaan Maikku.


Kaarnalaiva ei nyt kovin kaksiselta näytä, mutta eihän meidän poikakaan ole montaa kuukautta vanha joten miten voisin vielä olla niin taitava... Kuvaan se piti kuitenkin saada ;)


Valkoiset kivet ovat kaunis koriste puutarhaan tai sisälle. Ne on kerätty Tanskasta meren rannalta. Kynttilänjalat ovat myös Tanskasta jostain pienestä putiikista. :)
Nauttikaa jokaisesta aurinkoisesta päivästä, niitä ei tähän kesään liian montaa mahdu..

Mirjami


PS. Kyllä teiän pitäs joskus nähdä miten tätä blogia päivitän. Vauva roikkuu sylissä ja yritän sitä nukuttaa samalla kun lataan kuvia tänne tai yritän kirjoittaa tekstejä. Antakaa siis anteeksi et välillä kuvat on hujan hajan ja kuvatekstit missä sattuu tai jostain lauseesta puuttuu piste. Tämä vauva ei ole mikään nukkumatti vaan virkku joten kaikki täytyy tehdä vauva kainalossa jos meinaa....

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tunnelmallista kylpyä :)
Äidit ovat kummallisia otuksia, ne pystyvät mihin tahansa, vauva sylissä, rinnalla, harteilla, selässä..ihan miten vaan!
Hyvää naistenviikkoa!

allidaalia kirjoitti...

Kauniilta ja tunnelmalliselta näyttää. Ihania kylpyhetkiä <3

siina kirjoitti...

Enk mä edes ole siellä poikaa nukuttamassa! :D
t. erittäin unettava täti!

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

Siina, Kyllä on sua ollu tällä äitillä jo monta kertaa ikävä. Lähetä meille edes unihiekkaa!!! :)

iisa kirjoitti...

No ei kyllä uskois vauva kainalossa toisella kädellä tehdyksi... on taas niin sellaisia kuvia, että mä vaan huokailen. Kiitos Mirjami, kun tuot kauneutta maailmaan!

Tinski kirjoitti...

Näiden kuvien parissa silmä lepää. Radiohiljaisuus Teuvalla on kestänyt ja kestänyt mutta linjoilla ollaan, toivottavasti tiesit sen!
Joko muuten kylpijä sai nimen? :)
Lämmin halaus Teuvalta,
Tinski