keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Vintage By Nina - showroom

Kesälomalla käytiin telttailemassa Ruotsin ja Tanskan puolella. Vaikka telttailu ei olekaan mun juttu ollenkaan niin mieheni ja lapseni tykkäävät siitä kovasti. Äiti innostettiin matkaan mukaan erilaisilla antiikkitapahtumilla ja -liikkeillä. Yksi matkan Helmi oli tämä Vintage by Nina Showroom. Oli aivan kuin olisin astunut johonkin toiseen maailmaan. Kuin aika olisi pysähtynyt ja puhutellut ihan uudella kielellä. Olin sanaton ja silti puhuin Ninan kanssa intoa täynnä koko ajan. Tytötkin ihastelivat kaikkea kaunista näkemäänsä ja kyllä Manukin viiihtyi tovin boheemissa aarreaitassa... ;)

Ninalla Showroom muuttuu jatkuvasti. Tässä kuitenkin näytteitä parin viikon takaa... :)


Ja lupuksi vielä se mitä toin tuliaisiksi kotiin... Nina arvioi tämän olevan 1920 luvulta. Varmaa on se, että se on jonkun hienon ranskalaisen madamen nenäliinakotelo. Pitsinen, valkoinen.... ....juuri sopiva Willa Wanillan pianon päälle. Kuvun alle tietysti ettei se pölyttyisi. Näin kauniille aarteelle on tietysti myös käyttötarkoituskin jo selvillä, mutta en paljasta sitä vielä. Aikanaan se selviää... ;)


6 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Kaunista - nuo vanhat kengät ovat niin ihastuttavat!!!

Unknown kirjoitti...

Vau mikä paikka!
Kiitos kun jaoit tämän tänne vinkiksi!

allidaalia kirjoitti...

Ihanien aarteiden puoti. Tuonne pitäisi päästä huokailemaan ihastuksesta <3

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

Nuo kengät tosiaan oli vielä hienommat livenä kuin kuvassa. olisivat olleet arvokkaammat kuin mitkään ostamani kengät ikinä joten en vienyt niiitä omaan kotiini vaan jätin muillekin ihasteltaviksi...;)

Junk De Lux kirjoitti...

Åhhhh.....i am going i a week and i cant wait!
LOVELY PHOTOS!!!

Hugs from Halden

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

you're lucky to go there! It's one of those places where your mind can flow through the dreams and hopes of decorating... Have a nice trip and tell my best wishes to Nina. <3