tiistai 23. lokakuuta 2012

Ensilumen valaisema olohuone

Tänään aamulla satoi ensilumi. Se ei kuitenkaan ollut niin peittävä että kehtaisin meidän hoitamattomasta pihasta kuvaa ottaa... Mutta ajattelin kuvata meidän olohuonetta kun siellä on uusi järjestys, kiitos parhaan ystäväni, joka antoi mulle ihanan lahjan. Nämä yltää mun elämässä ihan top 5 listalle. 
Sain sellaiset ihanat rautaiset seinälle ripustettavat kynttilänjalat. 
Niitä kun aloin mallailemaan olohuoneeseen niin järjestyskin muuttui siinä samassa, vaikka olen yleensä niin laiska, ettei meillä kaappien paikat vaihdu kun kerran viiteen vuoteen..
Ensilumen valolla kuvasin, kun luonnonvalo on nyt niin kaunis kynttilöiden kera..


Sinisen pöydän jalat lyhennettiin kun se ei enää toiminut vauvan hoitopöytänä. 
Nyt se on enemmän sohvapöytä...


Eikö ole hieno kynttilänjalka? Se pääsi paraatipaikalle antiikkitaulun viereen. 
Valkoinen lautaseinä antaa sille arvoa. :)


Aluksi ajattelin ettei tapettiseinälle ei voi tälläista kynttelikköä laittaa, 
mutta pian huomasin että tämähän on kuin suunniteltu tälle tapetille. 
Katsokaa vaikka!


Vanha Singeri on punaruutuisen nallen koti. Tämäkin on lahjaksi saatu samaisesta kodista ja on juuri sopiva meidän pojan suuhun hampaitten puhkeamista helpottamaan.. :)Äidiltäni olen saanut Suomen Kasvisto kirjat. 
Niissä on niin kauniit puuvärein taiteillut kuvat että niitä on kiva katsella.
Tyttöjen kanssa yritetään opetella kasvien tunnistamista näistä.
Latinan kieliset nimet saa edelleen olla äitini erikoisalaa... ;)
Tämä on uusin löytöni. Tai samaisen ystäväni löytö kirpputorilta. Tämä on tulossa meidän saunaneteiseen kunhan saunaremontti valmistuu.. :) Sen aikaa se voi olla sivupöytänä takan vieressä.Valkoinen kaappi vaihtoi paikkaa. Nyt se peittää enemmän lautaseinää eikä kaunista tapettia. 
Mulla on nyt tullut täydellinen kyllästyminen näihin lautaseiniin mutta tälläistä tapettia on vaikea löytää lisää kun Laura Ashleyn tapettivalikoima on jo vaihtunut. Jos joltain löytyy nurkista edes puolikasta rullaa, niin myykää mulle!!! Tämä on Josette tapetti ja väri duck egg.


Poltelkaaa kynttilöitä nyt kun on vielä pimeää ennen pysyvän lumen tuloa!

-Willa Wanillan Rouva-

Ps. Tänne on hakusessa sopiva matto. Täytyis olla tietysti täydellinen väreiltään. Rispaantunut sais olla ja vanha on tietysti plussaa... Vinkatkaa jos on ideoita :)


7 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihanalta näyttää teillä!

Emppu kirjoitti...

Hih! Ihana koti sinulla, tulee itselle niin magee fiilis, kun tulee eksyttyä tämmöisiin blogeihin, kun sinulla on! Ihana! Itse niin hurahtanut tähän touhuun, että oli pakko omakin Blogi perustaa...oi tätä sisustamisen riemua ja kauneutta! Ihanaa viikon jatkoa! :)

Unknown kirjoitti...

Huokaus..teillä on niin kaunista <3
Kiitos näistä kuvista! Tuo tapetti ja kynttelikkö sopivat upeasti yhteen!

Raija kirjoitti...

Teillä on kaunis olohuone!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan rosoista ja romanttista! Itsekin metsästän uutta sohvapöytää.

Susanna kirjoitti...

Tuo teidän olohuoneen pöytä on juuri sellainen mitä olen meillekin etsinyt, täydellisen värinen ja kulunut! Mistä oot se löytäny? Jos joskus haluat luopua siitä, niin mä ostan sen!!! :)

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

Suski pöytä on tullut meille ystävän kautta pohjalaistalosta. pöydän väri on kyllä melko perinteinen helmen harmaa ja kansi on jälkeenpäin maalattu ehkä 50 luvulla vihreäksi. sekin aika perinteinen sävy. Antiikkien metsästys on välillä kiven alla mut kun ei liikaa yritä ni oikeet helmet tulee kyllä vastaan ;) onnea etsintään myös sinulle Unelma Kauniista! (: